Appliance Repair Jacksonville - An Overview

Wiki Article

Mijn vraag was om mijn bedrijfslogo op een jas te laten drukken. Vanaf het eerste telefoontje werd ik super goed geholpen. Sterker nog ze heeft vrijwillig een nieuw symbol voor mij ontworpen puur uit passie.

Heel mooi vakwerk en prettig contact. Prima prijs. Zeker een aanrader en ik zelf zal zeker vaker terugkomen!

Een zeer fijne samenwerking, waarin meedenken en snel & helder communiceren centraal staan. Damaris heeft vanaf het get started goed meegedacht around het bedrukken van onze kleding met emblem's.

Kunnen in allerlei verschillende kleuren en maten worden geborduurd. Ik beschik over een zeer groot kleuren assortiment. Houd u er rekening mee dat een eigen logo of afbeelding die u aanlevert moet worden omgezet naar een ‘borduurpatroon’, wij noemen dit digitaliseren van de borduurkaart.

Wil je ook je veiligheidskleding een eigen contact geven, dan kun je absoluut bij Borduur & Opdruk terecht. De prijs/kwaliteit verhouding is echt top rated en ook het Get hold of achieved de eigenaresse verliep Tremendous en zeer snel.

Wil je ook je veiligheidskleding een eigen touch geven, dan kun je absoluut bij Borduur & Opdruk terecht. De prijs/kwaliteit verhouding is echt major en ook het Get hold of satisfied de eigenaresse verliep super en zeer snel.

Heel mooi vakwerk en prettig Call. Prima prijs. Zeker een aanrader en ik zelf zal zeker vaker terugkomen!

Tremendous fijn dat er ook nog mensen / bedrijven zijn die gewoon op al je vragen een uitgebreid antwoord geven. Mijn complimenten! We read more gaan eens 5 producten laten testen fulfilled borduren / bedrukken en ik zal de resultaten laten zien hier als het zo ver is.

gespecialiseerd in het borduren en bedrukken van (reclame) boodschappen op verschillende soorten textiel. Bij ons kunt u terecht voor alles wat geborduurd en bedrukt kan worden.

Ik wilde een sportshirt laten maken geïnspireerd op een 30 jaar oud shirt. Ze heeft geholpen het juiste emblem te vinden en stuurde heel snel een mooi ontwerp. De kwaliteit was erg goed, hele soepele dunne opdruk waardoor het mooi op het shirt zit.

Tremendous snelle company en word naar je wensen goed geluisterd. Ik ben blij satisfied de shirts die ik besteld heb!

Borduren is het achieved naald en garen aanbrengen van motieven, symbol’s of tekst. Sinds mensenheugenis worden stoffen versierd met borduursels.

Je orderboek was vol,maar toch bied je me een mogelijkheid om me toch te helpen,en dat is grote klasse!

Alweer erg tevreden more than mijn geborduurde bedrijfslogo op mijn bedrijfskleding.Goed advies gegeven van de kleur van mijn logo op de verschillende style blauwe kleur van de polo's. D & B Ontzettend bedankt!

Report this wiki page